Villanyszerelés - Épületvillamosság

Cégünk fő tevékenysége a villanyszerelés. Lakó és gazdasági célú ingatlanok villanyszerelése, épületvillamossági tevékenysége

Érintésvédelmi felülvizsgálat

Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat hatályos jogszabályok szerint, érintésvédelmi dokumentáció, jegyzőkönyv készítés, igény esetén azonnali hibajavítással.

Villámvédelem

Cégünk vállalja villámvédelmi ellenőrzések lebonyolítását, villámhárítók rendszerek teljeskörű kivitelezését és biztonsági felülvizsgálatát

Napkollektor, szolár rendszerek

A napkollektor a napsugárzást elnyeli, hővé alakítja, a hőt pedig átadja a benne áramló fagyálló folyadéknak. A napkollektorok abszorber felülete különleges szelektív bevonattal rendelkezik, ami magas hatásfokot, jó hőállóságot és hosszú élettartamot eredményez; valamint nem tartalmaz feketekrómot, ami erősen környezetszennyező. A forgalomba hozott szivattyús rendszerek villamos pótfűtéssel vagy központi fűtés rásegítéssel rendelkeznek. Vállalatunk - a napkollektorokon kívül - biztosítja a rendszer működtetéséhez szükséges többi elemet is (tároló, szolárszabályozó, tágulási tartály, stb.). A napenergiával biztosítható részesedés ezekkel a készülékekkel - vízmelegítés esetén - éves szinten 70-80%.

A napkollektoros rendszerek elektronikus vezérlő egységgel is el vannak látva, amelyek teljes mértében automatikus működést tesznek lehetővé, egyedileg meghatározott paramétereknek megfelelően. Tehát Önnek nem kell folyamatos figyelemmel kísérni a rendszer működését. A vezérlők hőmérséklet különbség szabályozás elve alapján működnek, ami azt jelenti, hogy a vezérlő figyeli, hogy milyen hőmérsékletű a kollektor és a tárolóban lévő víz. Amennyiben a kollektor hőmérséklete magasabb, mint a tárolóban lévő víz hőmérséklete a vezérlő elindítja a keringető szivattyút, ami lehozza a hőt a napkollektorból és átadja a hőjét a tárolóban lévő használati víznek.

Az alacsony árfekvésből és magas szoláris részarányból eredően a várható megtérülési idő 6-8 év.


Képek:Villanyszerelés
  • Épületvillamosság
  • Villanyszerelés
  • Riasztó beszerelés
Érintésvédelem
  • Érintésvédelem
  • Érintésvédelmi felülvizsgálat
  • Érintésvédelmi jegyszőköny
Villámvédelem
  • Villámvédelem
  • Villámvédelmi felülvizsgálat
  • Villámhárító szerelés

Magic Electric KFT

+36 20 667-8899

birotamas@epuletvillamossag.eu

Cégvezető:Bíró TamásBíró Ép-Vill Kft 2011
Designed by Webelop.hu